לןגן

רולדת תמרים מבצק פריך

מאת: זהר מנדל, פורסם: 03/06/2020 | 12:57
רולדת תמרים מבצק פריך

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

המצרכים לבצק

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד

  2. נותנים לבצק לנוח מספר דקות במקרר

  3. טוחנים את האגוזים, מערבבים אותם עם הקינמון וממרח התמרים

  4. מחלקים את הבצק לשלוש ומרדדים כל בצק לעלה

  5. מורחים את המילוי ומגלגלים

  6. חורצים קלות את הרולדה כל 2 ס"מ (להקל על בחיתוך בהמשך)

  7. אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות

  8. מוציאים, מצננים וחותכים לפרוסות לפי הסימון