בקערה שמים את השמנת, האשל והמלח ומערבבים היטב בעזרת כף עץ..
2
למקם את המסננת מעל לקערה ולפרוש את החיתול / בד גזה על גבי המסננת, כך שהקצוות של החיתול מכסות את כל שטח המסננת ו”זולגות החוצה”..
3
ניקח את קערת האשל עם השמנת ונמזוג בעדינות לתוך המסננת אשר מכוסה בחיתול/ גזה. שימו לב שבזמן המזיגה החיתול לא “בורח” לכם וחושף חלק מהמסננת בכדי להפריד את המים מהגבינה..
4
משאירים למשך שבוע מידי פעם מרוקנים את המים..
5
שמים בקופסה ומכסים בשמן זית..
6
ניתן להוסיף עירית קצוצה, זיתים, שום כתוש או כל מה שאוהבים.
1
בקערה שמים את השמנת, האשל והמלח ומערבבים היטב בעזרת כף עץ..
2
למקם את המסננת מעל לקערה ולפרוש את החיתול / בד גזה על גבי המסננת, כך שהקצוות של החיתול מכסות את כל שטח המסננת ו”זולגות החוצה”..
3
ניקח את קערת האשל עם השמנת ונמזוג בעדינות לתוך המסננת אשר מכוסה בחיתול/ גזה. שימו לב שבזמן המזיגה החיתול לא “בורח” לכם וחושף חלק מהמסננת בכדי להפריד את המים מהגבינה..
4
משאירים למשך שבוע מידי פעם מרוקנים את המים..
5
שמים בקופסה ומכסים בשמן זית..
6
ניתן להוסיף עירית קצוצה, זיתים, שום כתוש או כל מה שאוהבים.