הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון מושלם לארוחת צהריים
מגרדים בצל מגרדים קישוא מערבבים את החזה עוף הטחון עם התבלינים .
יוצרים קציצות.
מחממים תנור ל200 מעלות טורבו.
לכ20 דקות.
כשהן מזהיבות להוציא..
מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים 5 דקות. .
מוסיפים את הקינואה והאטריות ומטגנים עוד 3-4 דק. .
מוסיפים את החומוס מקופסת השימורים .
מוסיפים 3 כוסות מים ואז את התבלינים ומערבבים..
מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. .
מכסים את הסיר עם נייר אפייה ומבשלים כ-20 דקות או עד שהקינואה מוכנה..
לקראת הסוף מכניסים את הקציצות שאפינו בתנור.
ומכסים לעוד 5 דק. .
בתאבון 🙏.