לןגן

תבשיל איטריות קינואה וחומוס עם קציצות עוף אפויות

מאת: חן ישר רג׳יניאנו, פורסם: 02/06/2020 | 14:24
תבשיל איטריות קינואה וחומוס עם קציצות עוף אפויות

תקציר המתכון: מתכון מושלם לארוחת צהריים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מצרכים לקציצות

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מגרדים בצל מגרדים קישוא מערבבים את החזה עוף הטחון עם התבלינים

  2. יוצרים קציצות

  3. מחממים תנור ל200 מעלות טורבו

  4. לכ20 דקות

  5. כשהן מזהיבות להוציא.

  6. מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים 5 דקות.

  7. מוסיפים את הקינואה והאטריות ומטגנים עוד 3-4 דק.

  8. מוסיפים את החומוס מקופסת השימורים

  9. מוסיפים 3 כוסות מים ואז את התבלינים ומערבבים.

  10. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה.

  11. מכסים את הסיר עם נייר אפייה ומבשלים כ-20 דקות או עד שהקינואה מוכנה.

  12. לקראת הסוף מכניסים את הקציצות שאפינו בתנור

  13. ומכסים לעוד 5 דק.

  14. בתאבון 🙏