מכינים את הסירופ: שמים סוכר ומים בסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים בבעבוע עדין 5-3 דקות עד לקבלת סירופ. מכבים את האש ומוסיפים מי ורדים מי שרוצה.
2
שמים במחבת חמאה. .
3
משטחים מעל מחצית מן האטריות בשכבה אחידה. מורחים על האטריות את הגבינות ומכסים בשכבה שנייה של אטריות..
4
מטגנים על להבה בינונית כ-4-3 דקות עד שהאטריות בתחתית מזהיבות. .
5
הופכים בזהירות על צלחת גדולה ומחזירים למחבת. מטגנים 4-3 דקות עד הזהבה מהצד השני. .
6
במהלך הטיגון מוסיפים חמאה מומסת לפי הצורך. יוצקים אותה לתחתית המחבת כדי שהאטריות ייטגנו ולא ייחרכו. בכל פעם שמרגישים שהאטריות משחימות קצת מוסיפים מעט חמאה..
7
יוצקים על האטריות את כל הסירופ ומטגנים עד שנספג. .
8
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים חם..
1
מכינים את הסירופ: שמים סוכר ומים בסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים בבעבוע עדין 5-3 דקות עד לקבלת סירופ. מכבים את האש ומוסיפים מי ורדים מי שרוצה.
2
שמים במחבת חמאה. .
3
משטחים מעל מחצית מן האטריות בשכבה אחידה. מורחים על האטריות את הגבינות ומכסים בשכבה שנייה של אטריות..
4
מטגנים על להבה בינונית כ-4-3 דקות עד שהאטריות בתחתית מזהיבות. .
5
הופכים בזהירות על צלחת גדולה ומחזירים למחבת. מטגנים 4-3 דקות עד הזהבה מהצד השני. .
6
במהלך הטיגון מוסיפים חמאה מומסת לפי הצורך. יוצקים אותה לתחתית המחבת כדי שהאטריות ייטגנו ולא ייחרכו. בכל פעם שמרגישים שהאטריות משחימות קצת מוסיפים מעט חמאה..
7
יוצקים על האטריות את כל הסירופ ומטגנים עד שנספג. .