לןגן

כנאפה

מאת: חן ישר רג׳יניאנו, פורסם: 01/06/2020 | 21:12
כנאפה

תקציר המתכון: כנאפה עם גבינות מושלם

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתחתית הקדאיף

לשכבת הגבינה

לסירופ

אופן הכנה

  1. מכינים את הסירופ: שמים סוכר ומים בסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים בבעבוע עדין 5-3 דקות עד לקבלת סירופ. מכבים את האש ומוסיפים מי ורדים מי שרוצה

  2. שמים במחבת חמאה.

  3. משטחים מעל מחצית מן האטריות בשכבה אחידה. מורחים על האטריות את הגבינות ומכסים בשכבה שנייה של אטריות.

  4. מטגנים על להבה בינונית כ-4-3 דקות עד שהאטריות בתחתית מזהיבות.

  5. הופכים בזהירות על צלחת גדולה ומחזירים למחבת. מטגנים 4-3 דקות עד הזהבה מהצד השני.

  6. במהלך הטיגון מוסיפים חמאה מומסת לפי הצורך. יוצקים אותה לתחתית המחבת כדי שהאטריות ייטגנו ולא ייחרכו. בכל פעם שמרגישים שהאטריות משחימות קצת מוסיפים מעט חמאה.

  7. יוצקים על האטריות את כל הסירופ ומטגנים עד שנספג.

  8. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים חם.