הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלאחרונה ניסיתי כמה מתכונים לרולדת תמרים עם מרגרינה.. עם שמן.. עם שמן ומרגרינה.. לא ממש אהבתי אז חזרתי למתכון הראשון שלי והגעתי למסקנה שהוא פשוט מוווושלם !
ללוש את הבצק לעיסה חלקה .
להכניס למקרר לחצי שעה .
לחלק את הבצק ל-5 חלקים שווים .
לפתוח כל חלק לעלה דק.
אני ממליצה לפתוח בין שני דפי אפיה למרוח בממרח תמרים עם קינמון .
לפזר אגוזים ... .
לגלגל לרולדה .
לחרוץ חריצים .
לאפות ב-180° עד לקבלת גוון זהוב .
לפזר אבקת סוכר .
בהצלחה נועם זיגדון 💞.