תקציר המתכון: לאחרונה ניסיתי כמה מתכונים לרולדת תמרים עם מרגרינה.. עם שמן.. עם שמן ומרגרינה.. לא ממש אהבתי אז חזרתי למתכון הראשון שלי והגעתי למסקנה שהוא פשוט מוווושלם !
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
ללוש את הבצק לעיסה חלקה
להכניס למקרר לחצי שעה
לחלק את הבצק ל-5 חלקים שווים
לפתוח כל חלק לעלה דק
אני ממליצה לפתוח בין שני דפי אפיה למרוח בממרח תמרים עם קינמון
לפזר אגוזים ...
לגלגל לרולדה
לחרוץ חריצים
לאפות ב-180° עד לקבלת גוון זהוב
לפזר אבקת סוכר
בהצלחה נועם זיגדון 💞