ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
בסיר על האש שמן ושוקולד עד להמסת השוקולד.
-
2
להסיר מהאש, ולהוסיף סוכר, קקאו, וקורנפלור.
-
3
להוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב את הביצים.
-
4
לשפוך לכוסות סופלה/מג'נטים.
-
5
אפשר לדחוף קוביית שוקולד לכל סופלה.
-
6
לאפות בחום 180 מעלות, ל-11 דקות בדיוק.
1
בסיר על האש שמן ושוקולד עד להמסת השוקולד.
2
להסיר מהאש, ולהוסיף סוכר, קקאו, וקורנפלור.
3
להוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב את הביצים.
4
לשפוך לכוסות סופלה/מג'נטים.
5
אפשר לדחוף קוביית שוקולד לכל סופלה.
6
לאפות בחום 180 מעלות, ל-11 דקות בדיוק.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים