לןגן

סופלה שוקולד

מאת: מרים טויזר, פורסם: 28/05/2020 | 16:51
סופלה שוקולד

תקציר המתכון: 5 דקות עבודה... מתכון קלי קלות...

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר על האש שמן ושוקולד עד להמסת השוקולד

  2. להסיר מהאש, ולהוסיף סוכר, קקאו, וקורנפלור

  3. להוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב את הביצים

  4. לשפוך לכוסות סופלה/מג'נטים

  5. אפשר לדחוף קוביית שוקולד לכל סופלה

  6. לאפות בחום 180 מעלות, ל-11 דקות בדיוק