ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לבצק:.
-
2
לערבב כל המרכיבים חוץ מהמלח, לאחר איחוד התערובת להוסיף מלח, להתפיח כשעה.
-
3
לחלק את הבצק ל12 עיגולים שווים.
-
4
לרדד כל עיגול לפיתה, להניח בתבנית עם נייר אפייה.
-
5
למרוח מהזיגוג, לתת לבצק לנוח ולתפוח ל-20 דקות.
-
6
לאפות בחום 180 מעלות(אפשר גם במחבת) .
-
7
אפשר להכין גם רק חצי קילו ל-6 פיתות.
1
לבצק:.
2
לערבב כל המרכיבים חוץ מהמלח, לאחר איחוד התערובת להוסיף מלח, להתפיח כשעה.
3
לחלק את הבצק ל12 עיגולים שווים.
4
לרדד כל עיגול לפיתה, להניח בתבנית עם נייר אפייה.
5
למרוח מהזיגוג, לתת לבצק לנוח ולתפוח ל-20 דקות.
6
לאפות בחום 180 מעלות(אפשר גם במחבת) .
7
אפשר להכין גם רק חצי קילו ל-6 פיתות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים