חצי קילו קמח (אני ערבבתי 350 קמח לבן ו-150 גרם קמח מלא)
שקית אבקת אפיה (10 גרם)
חצי כוס שמן (אני אוהבת שמן זית)
115 גרם חמאה (תוכלו להחליף במרגרינה)
כפית וחצי מלח
חצי כוס מים (115 מיליליטר)
לציפוי
ביצה מעורבבת במזלג בצלחת
שומשום בצלחת
כל ציפוי אחר שתרצו (אני השתמשתי גם בתערובת של ביגל)
אופן ההכנה
1
לחמם את התנור ל 350 מעלות..
2
במיקסר לערבב את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד ופריך (כמה דקות). להשאיר את הבצק בקערה 30 דקות. לשים נייר אפיה בתחתית תבנית אפייה. לקחת קצת בצק, לרדד בידיים לנחש דק ולסגור לעגול. לטבול בביצה ושומשום. למלא את התבנית ולאפות כ-30 דקות עד פריכות. .
3
תהנו!!.
1
לחמם את התנור ל 350 מעלות..
2
במיקסר לערבב את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד ופריך (כמה דקות). להשאיר את הבצק בקערה 30 דקות. לשים נייר אפיה בתחתית תבנית אפייה. לקחת קצת בצק, לרדד בידיים לנחש דק ולסגור לעגול. לטבול בביצה ושומשום. למלא את התבנית ולאפות כ-30 דקות עד פריכות. .