ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להקציף ביצים שלמות עם מלח סוכר בערך 5 דקות .
-
2
לשים בקערה נפרדת קמח,סוכר וניל,אבקת אפיה,סודה לשתיה .
-
3
לערבב ולהוסיף את הביצים ולערבב לאט לאט לקבלת בצק .
-
4
מתקבל בצק מעט דביק להוסיף את השקדים ולקפל לתוך הבצק.
-
5
לחמם תנור 170 מעלות.
-
6
להניח בתבנית התנור נייר אפיה .
-
7
לחלק את הבצק ל2 ועם ידיים רטובות לעשות כמו כיכר לחם שטוח לשים בינהם נייר אפיה שבמהלך האפיה לא ידבקו .
-
8
לאפות חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום לא כהה מדי .
-
9
להוציא ולצנן כמה שעות .
-
10
לפרוס דק ולהניח על רשת התנור או בתבנית התנור על נייר אפיה. ולאפות על 120 מעלות 20 דקות לייבוש (אם על תבנית התנור אחרי 10 להפוך את העוגיות ).
-
11
בהצלחה .
1
להקציף ביצים שלמות עם מלח סוכר בערך 5 דקות .
2
לשים בקערה נפרדת קמח,סוכר וניל,אבקת אפיה,סודה לשתיה .
3
לערבב ולהוסיף את הביצים ולערבב לאט לאט לקבלת בצק .
4
מתקבל בצק מעט דביק להוסיף את השקדים ולקפל לתוך הבצק.
5
לחמם תנור 170 מעלות.
6
להניח בתבנית התנור נייר אפיה .
7
לחלק את הבצק ל2 ועם ידיים רטובות לעשות כמו כיכר לחם שטוח לשים בינהם נייר אפיה שבמהלך האפיה לא ידבקו .
8
לאפות חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום לא כהה מדי .
9
להוציא ולצנן כמה שעות .
10
לפרוס דק ולהניח על רשת התנור או בתבנית התנור על נייר אפיה. ולאפות על 120 מעלות 20 דקות לייבוש (אם על תבנית התנור אחרי 10 להפוך את העוגיות ).
11
בהצלחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים