לןגן

עוגיות ביסקוטים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 17/05/2020 | 19:23
עוגיות ביסקוטים

תקציר המתכון: פשוט וטעים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים שלמות עם מלח סוכר בערך 5 דקות

  2. לשים בקערה נפרדת קמח,סוכר וניל,אבקת אפיה,סודה לשתיה

  3. לערבב ולהוסיף את הביצים ולערבב לאט לאט לקבלת בצק

  4. מתקבל בצק מעט דביק להוסיף את השקדים ולקפל לתוך הבצק

  5. לחמם תנור 170 מעלות

  6. להניח בתבנית התנור נייר אפיה

  7. לחלק את הבצק ל2 ועם ידיים רטובות לעשות כמו כיכר לחם שטוח לשים בינהם נייר אפיה שבמהלך האפיה לא ידבקו

  8. לאפות חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום לא כהה מדי

  9. להוציא ולצנן כמה שעות

  10. לפרוס דק ולהניח על רשת התנור או בתבנית התנור על נייר אפיה. ולאפות על 120 מעלות 20 דקות לייבוש (אם על תבנית התנור אחרי 10 להפוך את העוגיות )

  11. בהצלחה