ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
לערבב את מרכיבי הבשר לעיסה דביקה.
-
3
ליצור כדורים קטנים .
-
4
לגלגל בפירורי לחם עם שומשום .
-
5
לטגן משני צדדים.
-
6
אפשר להוסיף תפוח אדמה מגורד.
-
7
*לרוטב פטריות* .
-
8
לטגן את הבצל גדול עם שמן עד לקבלת גוון זהוב .
-
9
להוסיף פטריות חתוכות שום ומים לתבל .
-
10
לבשל 10 דקות .
-
11
לסדר את הקציצות לכסות במים .
-
12
לפזר פיטרוזליה קצוצה .
-
13
לבשל על אש גבוהה לצימצום הנוזלים.
-
14
בהצלחה נועם זיגדון💞.
1
.
2
לערבב את מרכיבי הבשר לעיסה דביקה.
3
ליצור כדורים קטנים .
4
לגלגל בפירורי לחם עם שומשום .
5
לטגן משני צדדים.
6
אפשר להוסיף תפוח אדמה מגורד.
7
*לרוטב פטריות* .
8
לטגן את הבצל גדול עם שמן עד לקבלת גוון זהוב .
9
להוסיף פטריות חתוכות שום ומים לתבל .
10
לבשל 10 דקות .
11
לסדר את הקציצות לכסות במים .
12
לפזר פיטרוזליה קצוצה .
13
לבשל על אש גבוהה לצימצום הנוזלים.
14
בהצלחה נועם זיגדון💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים