קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לערבב את מרכיבי הבשר לעיסה דביקה
ליצור כדורים קטנים
לגלגל בפירורי לחם עם שומשום
לטגן משני צדדים
אפשר להוסיף תפוח אדמה מגורד
*לרוטב פטריות*
לטגן את הבצל גדול עם שמן עד לקבלת גוון זהוב
להוסיף פטריות חתוכות שום ומים לתבל
לבשל 10 דקות
לסדר את הקציצות לכסות במים
לפזר פיטרוזליה קצוצה
לבשל על אש גבוהה לצימצום הנוזלים
בהצלחה נועם זיגדון💞