ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
מערבלים את המרגרינה והסוכר עם מטרפה 5 דקות. מוסיפים את הוניל והקמח המנופה מערבבים ולשים עד לקבלת בצק רך. .
-
2
לוקחים כדור מהבצק בכדי להכין את הפירורים השטרוזיל..
-
3
משטחים את הבצק בתבנית ואופים עד להזהבה 15 דקות. מצננים לא מכבים את התנור..
-
4
ההרכבה: מורחים את המלית על הקלתית, מפזרים את פירורי הבצק ואופים 25 דקות, עד להזהבה..
-
5
מצננים לגמרי. מחלצים מהתבנית וחותכים למלבנים..
-
6
נהנים עם קפה בהצלחה..
1
מערבלים את המרגרינה והסוכר עם מטרפה 5 דקות. מוסיפים את הוניל והקמח המנופה מערבבים ולשים עד לקבלת בצק רך. .
2
לוקחים כדור מהבצק בכדי להכין את הפירורים השטרוזיל..
3
משטחים את הבצק בתבנית ואופים עד להזהבה 15 דקות. מצננים לא מכבים את התנור..
4
ההרכבה: מורחים את המלית על הקלתית, מפזרים את פירורי הבצק ואופים 25 דקות, עד להזהבה..
5
מצננים לגמרי. מחלצים מהתבנית וחותכים למלבנים..
6
נהנים עם קפה בהצלחה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים