ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהירקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
שוטפים את הכרובית וחותכים לפרחים. מכניסים לסיר עם מים רותחים ל10 דקות. .
-
2
מוציאים את פרחי הכרובית. .
-
3
מערבבים בקערת הציפוי את הפירורי לחם, מלח, כפית פפריקה אדומה וכף שמן זית..
-
4
בקערה אחרת טורפים את הביצה..
-
5
טובלים כל פרח כרובית בקערת הביצה לאחר מכן בקערת הציפוי. מצפים מכל הצדדים. .
-
6
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור מחומם ב200 מעלות ל20 דקות בערך. עד שהכרובית רכה ופריכה. .
1
שוטפים את הכרובית וחותכים לפרחים. מכניסים לסיר עם מים רותחים ל10 דקות. .
2
מוציאים את פרחי הכרובית. .
3
מערבבים בקערת הציפוי את הפירורי לחם, מלח, כפית פפריקה אדומה וכף שמן זית..
4
בקערה אחרת טורפים את הביצה..
5
טובלים כל פרח כרובית בקערת הביצה לאחר מכן בקערת הציפוי. מצפים מכל הצדדים. .
6
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור מחומם ב200 מעלות ל20 דקות בערך. עד שהכרובית רכה ופריכה. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים