תקציר המתכון: קל ופריך
קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
שוטפים את הכרובית וחותכים לפרחים. מכניסים לסיר עם מים רותחים ל10 דקות.
מוציאים את פרחי הכרובית.
מערבבים בקערת הציפוי את הפירורי לחם, מלח, כפית פפריקה אדומה וכף שמן זית.
בקערה אחרת טורפים את הביצה.
טובלים כל פרח כרובית בקערת הביצה לאחר מכן בקערת הציפוי. מצפים מכל הצדדים.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור מחומם ב200 מעלות ל20 דקות בערך. עד שהכרובית רכה ופריכה.