ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהגלידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להקציף את השמנותעם 2 כפות איסטנט לקצפת יציבה..
-
2
לחלק בין 2 קעריות..
-
3
להמיס במיקרוגל חצי פחית חלב מרוכז ושוקולד מריר במשך דקה..
-
4
לצנן..
-
5
להוסיף לקערת השמנת מתוקה ולערבב בתנועת קיפול..
-
6
לסדר ביסקויטים קסטה על תבנית מרובעת מרופדת בניר אפיה.
-
7
לשטח את הקרם השוקולד ולהקפיא שעה...
-
8
את הקערה עם השמנת השניה להניח בינתתים במקרר..
-
9
אחרי שעה להוסיף את חצי פחית החלב המרוכז לקערת הקצפת וכפית תמצית וניל..
-
10
לערבב בתנועת קיפול..
-
11
לשטח על הקצפת שוקולד ולמקפיא חצי שעה..
-
12
אחרי חצי שעה לסדר שכבת ביסקויטים מעל ולהקפיא כל הלילה..
-
13
להוציא ולחתוך..
1
להקציף את השמנותעם 2 כפות איסטנט לקצפת יציבה..
2
לחלק בין 2 קעריות..
3
להמיס במיקרוגל חצי פחית חלב מרוכז ושוקולד מריר במשך דקה..
4
לצנן..
5
להוסיף לקערת השמנת מתוקה ולערבב בתנועת קיפול..
6
לסדר ביסקויטים קסטה על תבנית מרובעת מרופדת בניר אפיה.
7
לשטח את הקרם השוקולד ולהקפיא שעה...
8
את הקערה עם השמנת השניה להניח בינתתים במקרר..
9
אחרי שעה להוסיף את חצי פחית החלב המרוכז לקערת הקצפת וכפית תמצית וניל..
10
לערבב בתנועת קיפול..
11
לשטח על הקצפת שוקולד ולמקפיא חצי שעה..
12
אחרי חצי שעה לסדר שכבת ביסקויטים מעל ולהקפיא כל הלילה..
13
להוציא ולחתוך..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים