ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
שוטפים את הברוקולי ומבשלים במים עם מעט מלח עד שהברוקולי מעט רכים לא יותר מידי..
-
2
מסננים את הברוקולי חותכים לפרחים ושמים בקערה..
-
3
מוסיפים שמנת חמוצה, שמנת מתוקה, גבינה צהובה מגורדת, ביצה, פטרוזיליה קצוצה, קמח מצה ותבלינים .
-
4
ומערבבים בעדינות..
-
5
מפזרים קמח מצה בתבנית חד פעמי ושופכים לתוכה את הפשטידה..
-
6
מפזרים מעל הפשטידה גבינה צהובה מגורדת בנדיבות וקוביות של חמאה..
-
7
אופים בתנור שחומם מראש בחום של 150 מע' עד שהפשטידה מקבלת צבע זהוב יפה..
-
8
אוכלים עם סלט ירקות..
1
שוטפים את הברוקולי ומבשלים במים עם מעט מלח עד שהברוקולי מעט רכים לא יותר מידי..
2
מסננים את הברוקולי חותכים לפרחים ושמים בקערה..
3
מוסיפים שמנת חמוצה, שמנת מתוקה, גבינה צהובה מגורדת, ביצה, פטרוזיליה קצוצה, קמח מצה ותבלינים .
4
ומערבבים בעדינות..
5
מפזרים קמח מצה בתבנית חד פעמי ושופכים לתוכה את הפשטידה..
6
מפזרים מעל הפשטידה גבינה צהובה מגורדת בנדיבות וקוביות של חמאה..
7
אופים בתנור שחומם מראש בחום של 150 מע' עד שהפשטידה מקבלת צבע זהוב יפה..
8
אוכלים עם סלט ירקות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים