לןגן

פשטידת ברוקולי עם שמנת וגבינה צהובה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 06/05/2020 | 19:42
פשטידת ברוקולי עם שמנת וגבינה צהובה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את הברוקולי ומבשלים במים עם מעט מלח עד שהברוקולי מעט רכים לא יותר מידי.

  2. מסננים את הברוקולי חותכים לפרחים ושמים בקערה.

  3. מוסיפים שמנת חמוצה, שמנת מתוקה, גבינה צהובה מגורדת, ביצה, פטרוזיליה קצוצה, קמח מצה ותבלינים

  4. ומערבבים בעדינות.

  5. מפזרים קמח מצה בתבנית חד פעמי ושופכים לתוכה את הפשטידה.

  6. מפזרים מעל הפשטידה גבינה צהובה מגורדת בנדיבות וקוביות של חמאה.

  7. אופים בתנור שחומם מראש בחום של 150 מע' עד שהפשטידה מקבלת צבע זהוב יפה.

  8. אוכלים עם סלט ירקות.