ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
-
2 כפות קמח תפוח אדמה או קורנפלור
-
-
-
-
-
-
-
-
ריבת תות או כל ריבה שאוהבים
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה את כל המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים .
-
2
לעטוף עם ניילון ולהכניס למקרר לחצי שעה .
-
3
להוציא לרדד בין 2 ניירות אפיה לקרוץ עיגולים חצי עם חור באמצע.
-
4
לחמם תנור 180 מעלות ולאפות 20 דקות בערך .
-
5
להוציא לפזר אבקת סוכר על החלק עם החור .
-
6
לשים ריבה על החלק בלי החור ולחבר לעוגיה .
-
7
בנצלחה .
1
לשים בקערה את כל המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים .
2
לעטוף עם ניילון ולהכניס למקרר לחצי שעה .
3
להוציא לרדד בין 2 ניירות אפיה לקרוץ עיגולים חצי עם חור באמצע.
4
לחמם תנור 180 מעלות ולאפות 20 דקות בערך .
5
להוציא לפזר אבקת סוכר על החלק עם החור .
6
לשים ריבה על החלק בלי החור ולחבר לעוגיה .
7
בנצלחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים