ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
טוחנים במעבד מזון את הבוטנים מוסיפים את הסוכר וממשיכים לטחון עוד כמה דקות..
-
2
מעבירים לקערה מוסיפים אבקת אפייה, קינמון וביצים ומערבבים לעיסה לא דביקה ולא קשה..
-
3
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה לערך לספיגה והתעבות..
-
4
יוצרים כדורים בינוניים(תופחות באפיה) מגלגלים באבקת סוכר ומניחים בעטרות נייר..
-
5
מחממים תנור ל-160 מעלות..
-
6
מכניסים לתנור לאפייה כ-10-20 ולא יותר!!!!..
-
7
גם אם הן רכות –לא לחשוש יתקשו מעט במהלך הקירור..
-
8
בהצלחה..
1
טוחנים במעבד מזון את הבוטנים מוסיפים את הסוכר וממשיכים לטחון עוד כמה דקות..
2
מעבירים לקערה מוסיפים אבקת אפייה, קינמון וביצים ומערבבים לעיסה לא דביקה ולא קשה..
3
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה לערך לספיגה והתעבות..
4
יוצרים כדורים בינוניים(תופחות באפיה) מגלגלים באבקת סוכר ומניחים בעטרות נייר..
5
מחממים תנור ל-160 מעלות..
6
מכניסים לתנור לאפייה כ-10-20 ולא יותר!!!!..
7
גם אם הן רכות –לא לחשוש יתקשו מעט במהלך הקירור..
8
בהצלחה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים