לןגן

עוגיות בוטנים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 22/04/2020 | 19:20
עוגיות בוטנים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טוחנים במעבד מזון את הבוטנים מוסיפים את הסוכר וממשיכים לטחון עוד כמה דקות.

  2. מעבירים לקערה מוסיפים אבקת אפייה, קינמון וביצים ומערבבים לעיסה לא דביקה ולא קשה.

  3. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה לערך לספיגה והתעבות.

  4. יוצרים כדורים בינוניים(תופחות באפיה) מגלגלים באבקת סוכר ומניחים בעטרות נייר.

  5. מחממים תנור ל-160 מעלות.

  6. מכניסים לתנור לאפייה כ-10-20 ולא יותר!!!!.

  7. גם אם הן רכות –לא לחשוש יתקשו מעט במהלך הקירור.

  8. בהצלחה.