בקערה עמוקה שמים בצל קצוץ, שום וגמבה חתוכה לקוביות, מערבבים שמים את האורז והשמן ומערבבים, שמים את הבשר הטחון ומערבבים מוסיפים את העגבנייה ומערבבים,מוסיפים תבלינים ואת הירק הקצוץ ומערבבים היטב.
2
עד לאיחוד כל החומרים. .
3
מרתיחים מים חותכים את הראש של הכרוב ושמים את הכרוב במים לכמה דקות עד שהכרוב מתרכך..
4
מוציאים מהמים ומפרידים את העלים אם עלה הכרוב גדול חוצים את עלה הכרוב לחצי במידה ולא שמים מהמילוי בקצה של הכרוב ומגלגלים לצורת רולדה ומגלגלים לצורת ספירלה..
5
מרפדים סיר רחב עם עלי כרוב ומסדרים את הכרוב בתוך הסיר..
6
הכנת הרוטב: בקערה שמים את הרסק העגבניות, השמן ומים רותחים ומערבבים מוסיפים את התבלינים ושופכים על הכרוב..
7
מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה בערך שעה. אם חסר מים אפשר להוסיף..
1
בקערה עמוקה שמים בצל קצוץ, שום וגמבה חתוכה לקוביות, מערבבים שמים את האורז והשמן ומערבבים, שמים את הבשר הטחון ומערבבים מוסיפים את העגבנייה ומערבבים,מוסיפים תבלינים ואת הירק הקצוץ ומערבבים היטב.
2
עד לאיחוד כל החומרים. .
3
מרתיחים מים חותכים את הראש של הכרוב ושמים את הכרוב במים לכמה דקות עד שהכרוב מתרכך..
4
מוציאים מהמים ומפרידים את העלים אם עלה הכרוב גדול חוצים את עלה הכרוב לחצי במידה ולא שמים מהמילוי בקצה של הכרוב ומגלגלים לצורת רולדה ומגלגלים לצורת ספירלה..
5
מרפדים סיר רחב עם עלי כרוב ומסדרים את הכרוב בתוך הסיר..
6
הכנת הרוטב: בקערה שמים את הרסק העגבניות, השמן ומים רותחים ומערבבים מוסיפים את התבלינים ושופכים על הכרוב..
7
מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה בערך שעה. אם חסר מים אפשר להוסיף..