אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

1,134
צפיות

צלעות בקר בסילן ובשזיפים יבשים

המתכון של
צלעות בקר בסילן ובשזיפים יבשים

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1. 1 ק"ג צלעות בקר פרוס
  • 2. 4 בצלים יבשים פרוסים
  • 3. 2/3 כוס יין לבן/ברנדי
  • 4. 12 שזיפים יבשים
  • 5. מקל קינמון
  • 6. 1.5 כף סילאן
  • 7. מלח ופלפל לפי הטעם
  • 8. מעט שמן לצליית הבשר ולטיגון הבצל
אופן ההכנה
  • 1

    1. לצלות את פרוסות את צלעות הבקר עד כדי השחמה מקסימלית, ולהניח בצד..


  • 2

    2. לטגן את הבצל, עד כדי הזהבה..


  • 3

    3. להוסיף את הצלעות עם הנוזלים..


  • 4

    4. להוסיף את מקל הקינמון, השזיפים, הסילאן, היין ומלח פלפל..


  • 5

    5. להביא לרתיחה, לכסות ולבשל על אש נמוכה כשעתיים ורבע. .


1

1. לצלות את פרוסות את צלעות הבקר עד כדי השחמה מקסימלית, ולהניח בצד..


2

2. לטגן את הבצל, עד כדי הזהבה..


3

3. להוסיף את הצלעות עם הנוזלים..


4

4. להוסיף את מקל הקינמון, השזיפים, הסילאן, היין ומלח פלפל..


5

5. להביא לרתיחה, לכסות ולבשל על אש נמוכה כשעתיים ורבע. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים