לןגן

צלעות בקר בסילן ובשזיפים יבשים

מאת: טלי אלדר, פורסם: 20/04/2020 | 15:20
צלעות בקר בסילן ובשזיפים יבשים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. לצלות את פרוסות את צלעות הבקר עד כדי השחמה מקסימלית, ולהניח בצד.

  2. 2. לטגן את הבצל, עד כדי הזהבה.

  3. 3. להוסיף את הצלעות עם הנוזלים.

  4. 4. להוסיף את מקל הקינמון, השזיפים, הסילאן, היין ומלח פלפל.

  5. 5. להביא לרתיחה, לכסות ולבשל על אש נמוכה כשעתיים ורבע.