ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
מחממים את התנור ל180 מעלות .
-
2
מערבבים את הקמח , הקינמון ואבקת האפיה .מוסיפם את השמן והסירופ מייפל ומערבבים עד קבלת בצק רך ודביק מעט . אם הבצק יבש או מתפורק מוסיפים בהדרגה 1-3 גפות שמן ולשים שוב . אם הבצק דביק מדי , מוספים בהדרגה 1-3 כפות קמח .
-
3
מניחים נייר אפייה על משאח העבודה מרדדים את הבצק לעובי של חצי ס"מ וקורצים ממנו עוגיות . אפשר ליצור כדורים קטנים ולשטח אותם בתנית .
-
4
מסדרים את העוגיות בתבנית במרווחים ואופעם 12 דק .
-
5
מניחים לעוגיות להתקרר לגמרי לפני שמוציאים מהתבנית .
1
מחממים את התנור ל180 מעלות .
2
מערבבים את הקמח , הקינמון ואבקת האפיה .מוסיפם את השמן והסירופ מייפל ומערבבים עד קבלת בצק רך ודביק מעט . אם הבצק יבש או מתפורק מוסיפים בהדרגה 1-3 גפות שמן ולשים שוב . אם הבצק דביק מדי , מוספים בהדרגה 1-3 כפות קמח .
3
מניחים נייר אפייה על משאח העבודה מרדדים את הבצק לעובי של חצי ס"מ וקורצים ממנו עוגיות . אפשר ליצור כדורים קטנים ולשטח אותם בתנית .
4
מסדרים את העוגיות בתבנית במרווחים ואופעם 12 דק .
5
מניחים לעוגיות להתקרר לגמרי לפני שמוציאים מהתבנית .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים