ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
3 דפי אורז מרובעים (22 ס"מ)
-
-
1 גביע קרם שמנת בטעם שום שמיר
-
-
¾ ביצה (ביתר נשתמש למריחה על הזיווה)
-
-
-
קופסת שימורים עגבניות קלופות קוביות
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה:.
-
2
לחלוט את עלי התרד לדקה במים רותחים ולתת להם לעמוד 20 דקות כדי להגיר את הנוזלים. .
-
3
לערבב יחד את הגבינות, התרד התבלינים והביצה במעבד מזון.
-
4
להרטיב דף ראשון ולמלא לאורכו כמעט עד הקצה בשליש תערובת, לגלגל, לקפל קצה של הדף כלפי פנים ולשים בתבנית .
-
5
דף שני - להרטיב, למלא לכל אורכו ולגלגל .
-
6
דף שלישי - כמו הדף הראשון .
-
7
להרכיב את הדפים לצורת שבלול - דף ראשון בפנים, לאחריו השני והשלישי, הקצה המקופל כלפי חוץ סוגר את הספירלה .
-
8
למרוח בביצה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד השחמה 180.
-
9
לרסק עגבניות - לתבל במלח את העגבניות הקלופות - ובתיאבון!.
1
אופן ההכנה:.
2
לחלוט את עלי התרד לדקה במים רותחים ולתת להם לעמוד 20 דקות כדי להגיר את הנוזלים. .
3
לערבב יחד את הגבינות, התרד התבלינים והביצה במעבד מזון.
4
להרטיב דף ראשון ולמלא לאורכו כמעט עד הקצה בשליש תערובת, לגלגל, לקפל קצה של הדף כלפי פנים ולשים בתבנית .
5
דף שני - להרטיב, למלא לכל אורכו ולגלגל .
6
דף שלישי - כמו הדף הראשון .
7
להרכיב את הדפים לצורת שבלול - דף ראשון בפנים, לאחריו השני והשלישי, הקצה המקופל כלפי חוץ סוגר את הספירלה .
8
למרוח בביצה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד השחמה 180.
9
לרסק עגבניות - לתבל במלח את העגבניות הקלופות - ובתיאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים