ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסח
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
כוס וחצי חלב או מיץ תפוזים להרטבת המצות
אופן ההכנה
-
1
להמיס בסיר על אש נמוכה, את כל מרכיבי קרם השוקולד.
-
2
לטבול בזריזות כל מצה בחלב או במיץ תפוזים ולמרוח על המצה את קרם השוקולד.
-
3
ככה מורחים על כל שכבה עד שמסיימים את כל המצות.
-
4
לפזר אגוזים קצוצים או קוקוס על הקרם של המצה העליונה.
-
5
כשמניחים את המצות זו על זו, יש לשים אותן באותו כיוון כדי שיהיה קל לפרוס את העוגה.
-
6
להכניס את העוגה למקרר למספר שעות, ואז לחתוך את העוגה לריבועים קטנים עם סכין חדה, גדולה ורחבה.
1
להמיס בסיר על אש נמוכה, את כל מרכיבי קרם השוקולד.
2
לטבול בזריזות כל מצה בחלב או במיץ תפוזים ולמרוח על המצה את קרם השוקולד.
3
ככה מורחים על כל שכבה עד שמסיימים את כל המצות.
4
לפזר אגוזים קצוצים או קוקוס על הקרם של המצה העליונה.
5
כשמניחים את המצות זו על זו, יש לשים אותן באותו כיוון כדי שיהיה קל לפרוס את העוגה.
6
להכניס את העוגה למקרר למספר שעות, ואז לחתוך את העוגה לריבועים קטנים עם סכין חדה, גדולה ורחבה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים