אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

5,858
צפיות

קובה חמוסטה כשר לפסח

המתכון של
קובה חמוסטה כשר לפסח

קובה חמוסטה מקמח מצה והרבה ירק

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • למעטפת.
  • 2 כוסות קמח מצה.
  • 2 כפות שמן.
  • חצי כפית מלח.
  • כוס עד כוס וחצי מים פושרים או כמה
  • שהקמח סופח..
  • למלית.
  • 250 גרם בשר טחון.
  • בצל קצוץ.
  • עלי סלרי קצוצים.
  • מלח .
  • פלפל שחור.
  • בהרט למי שאוהב.
  • למרק.
  • בצל קצוץ.
  • 3 שיני שום קצוצות.
  • עלי וגבעולי סלרי קצוצים.
  • בצל ירוק קצוץ.
  • עלי סלק וגבעולי סלקקצוצים.
  • תחתיות ארטישוק מופשרות וחתוכות לחצי(לא חייב)..
  • מלח.
  • פלפל שחור.
  • אבקת מרק עוף.
  • כורכום.
  • מיץ מלימון שלם.
אופן ההכנה
  • 1

    את הקמח לערבב עם שאר המרכיבים לבצק רך ונעים..


  • 2

    לערבב את מרכיבי הבשר..


  • 3

    למרק..


  • 4

    להזהיב בצל קצוץ להוסיף שיני שום.


  • 5

    ולערבב ..להוסיף את כל הירק ולערבב עד שיורד כל הנפח..


  • 6

    לכסות במים לבשל רבע שעה..


  • 7

    להוסיף תחתיות ארטישוק ותבלנים לבשל עוד רבע שעה...


  • 8

    לקחת פיסות בצק לשטח על כף היד למלא בבשר ולגלגל לקובה...


  • 9

    כשהמרק רותח להוסיף את הקובה עם ידיים רטובות.


  • 10

    לערבב בזהירות ולבשל רבע שעה...


1

את הקמח לערבב עם שאר המרכיבים לבצק רך ונעים..


2

לערבב את מרכיבי הבשר..


3

למרק..


4

להזהיב בצל קצוץ להוסיף שיני שום.


5

ולערבב ..להוסיף את כל הירק ולערבב עד שיורד כל הנפח..


6

לכסות במים לבשל רבע שעה..


7

להוסיף תחתיות ארטישוק ותבלנים לבשל עוד רבע שעה...


8

לקחת פיסות בצק לשטח על כף היד למלא בבשר ולגלגל לקובה...


9

כשהמרק רותח להוסיף את הקובה עם ידיים רטובות.


10

לערבב בזהירות ולבשל רבע שעה...


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים