לןגן

קובה חמוסטה כשר לפסח

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 12/04/2020 | 12:17
קובה חמוסטה כשר לפסח

תקציר המתכון: קובה חמוסטה מקמח מצה והרבה ירק

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הקמח לערבב עם שאר המרכיבים לבצק רך ונעים.

  2. לערבב את מרכיבי הבשר.

  3. למרק.

  4. להזהיב בצל קצוץ להוסיף שיני שום

  5. ולערבב ..להוסיף את כל הירק ולערבב עד שיורד כל הנפח.

  6. לכסות במים לבשל רבע שעה.

  7. להוסיף תחתיות ארטישוק ותבלנים לבשל עוד רבע שעה..

  8. לקחת פיסות בצק לשטח על כף היד למלא בבשר ולגלגל לקובה..

  9. כשהמרק רותח להוסיף את הקובה עם ידיים רטובות

  10. לערבב בזהירות ולבשל רבע שעה..