ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
*שכבה ראשונה*.
-
2
להזהיב את הבצל עם שמן..
-
3
להוסיף את הגזר, לתבל ולבשל 5 דקות. .
-
4
*שכבה שניה*.
-
5
לשטוף את האורז, להוסיף את השמן ולתבל..
-
6
*שכבה שלישית*.
-
7
לעסות את העוף עם התבלינים..
-
8
*אופן ההרכבה*.
-
9
לסדר את הגזר והבצל בתבנית. .
-
10
להוסיף את השום והאורז. .
-
11
לסדר מעל את העופות ולהוסיף 3 כוסות מים רותחים. .
-
12
לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה ולכסות בנייר כסף. .
-
13
לאפות בתנור שעה עד שעה חצי בחום של 180°.
1
*שכבה ראשונה*.
2
להזהיב את הבצל עם שמן..
3
להוסיף את הגזר, לתבל ולבשל 5 דקות. .
4
*שכבה שניה*.
5
לשטוף את האורז, להוסיף את השמן ולתבל..
6
*שכבה שלישית*.
7
לעסות את העוף עם התבלינים..
8
*אופן ההרכבה*.
9
לסדר את הגזר והבצל בתבנית. .
10
להוסיף את השום והאורז. .
11
לסדר מעל את העופות ולהוסיף 3 כוסות מים רותחים. .
12
לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה ולכסות בנייר כסף. .
13
לאפות בתנור שעה עד שעה חצי בחום של 180°.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים