הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהתכינו כמות כפולה! אי אפשר להפסיק לאכול...
להרטיב את המצות במי ברז ולהניח על צלחת בערימה מכוסות במגבת נקייה ל- 10 דק' לפחות .
הן הופכות לרכות ונוחות לגלגול.
בקערה לערבב את מרכיבי המילוי.
להניח על תחתית המצה לאורכה מעט מהמילוי ולגלגל פנימה מעט מהצדדים..
להתחיל לגלגל את המצה מחלקה התחתון כלפי מעלה לרולדה..
לטבול בביצה ולטגן בשמן עמוק כשתפר הסגירה של המצה כלפי מטה..
להניח על נייר סופג..
טעיםםםםםםם.