מוסיפים את הפטריות ואחרי כמה דקות, את יתר הירקות, תבלינים, שמיר קצוץ,מים רותחים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה בערך. אחרי 10 דקות מהרתיחה, לערבב כף קורנפלור עם 1/2 כוס מים מהברז ולהכניס לסיר תוך כדי ערבוב, למניעת גושים. 10 דקות לפני סיום הבישול, לשים 1/2 כוס אטריות מרק ולערבב..
1
אופן ההכנה:.
2
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
3
מוסיפים את הפטריות ואחרי כמה דקות, את יתר הירקות, תבלינים, שמיר קצוץ,מים רותחים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה בערך. אחרי 10 דקות מהרתיחה, לערבב כף קורנפלור עם 1/2 כוס מים מהברז ולהכניס לסיר תוך כדי ערבוב, למניעת גושים. 10 דקות לפני סיום הבישול, לשים 1/2 כוס אטריות מרק ולערבב..