ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסח
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
למילוי
-
-
-
גבינה כנען (אפשר גבינת חמד)
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מרטיבים את המצות. .
-
2
מועכים לקערה את כל המצרכים של המילוי.
-
3
לשמן את התבנית בספרי שמן .
-
4
מסדרים את המצות ואת המילוי בשכבות (זה יוצא בערך 3 שכבות של מילוי) .
-
5
לאחר מכן שופכים את הציפוי מעל השכבה האחרונה של המצות.
-
6
אופים בחום 180 מעלות לא טורבו עד שמזהיב למעלה.. .
-
7
בעת ההגשה יש לשים בצלחת חתיכה יפה ומעל לשפוך את הסירופ.
1
מרטיבים את המצות. .
2
מועכים לקערה את כל המצרכים של המילוי.
3
לשמן את התבנית בספרי שמן .
4
מסדרים את המצות ואת המילוי בשכבות (זה יוצא בערך 3 שכבות של מילוי) .
5
לאחר מכן שופכים את הציפוי מעל השכבה האחרונה של המצות.
6
אופים בחום 180 מעלות לא טורבו עד שמזהיב למעלה.. .
7
בעת ההגשה יש לשים בצלחת חתיכה יפה ומעל לשפוך את הסירופ.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים