לןגן

מינה גבינה לפסח

מאת: ויקי / שושי בלו, פורסם: 08/04/2020 | 23:30
מינה גבינה לפסח

תקציר המתכון: זה מאכל טורקי שאוכלים אותו רק בפסח

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למילוי

לציפוי

אופן הכנה

  1. מרטיבים את המצות.

  2. מועכים לקערה את כל המצרכים של המילוי

  3. לשמן את התבנית בספרי שמן

  4. מסדרים את המצות ואת המילוי בשכבות (זה יוצא בערך 3 שכבות של מילוי)

  5. לאחר מכן שופכים את הציפוי מעל השכבה האחרונה של המצות

  6. אופים בחום 180 מעלות לא טורבו עד שמזהיב למעלה..

  7. בעת ההגשה יש לשים בצלחת חתיכה יפה ומעל לשפוך את הסירופ