ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
גליליות חזה עוף ממלוא בכבדים.
-
2
את הכבדים יש לצלות על רשת ולחתוך לקוביות ולהניח בצד.
-
3
לטגן מעט בצל ולהוסיף את הכבדים , מלח,פלפל,מעט כמון ולערבב היטב.. לצנן....
-
4
לקחת חזה עוף לפרוס דק ולמלא עם תערובת הכבדים לגלגל ולעטוף בניילון נצמד.
-
5
בסיר עם מים רותחים לשים את החזה עוף( עם הניילון נצמד) ל כמה דקות ( עד שמשנה את הצבע).
-
6
בסיר רחב לטגן בצל,פלפל אדום ופיטריות להוסיף כף גדושה של רסק, מלח,פלפל,פפריקה ומים.
-
7
לערבב היטב.
-
8
לפרוס את החזה עוף (לא דק) ולבשל כ 30 דקות.
-
9
לבריאות 💞.
1
גליליות חזה עוף ממלוא בכבדים.
2
את הכבדים יש לצלות על רשת ולחתוך לקוביות ולהניח בצד.
3
לטגן מעט בצל ולהוסיף את הכבדים , מלח,פלפל,מעט כמון ולערבב היטב.. לצנן....
4
לקחת חזה עוף לפרוס דק ולמלא עם תערובת הכבדים לגלגל ולעטוף בניילון נצמד.
5
בסיר עם מים רותחים לשים את החזה עוף( עם הניילון נצמד) ל כמה דקות ( עד שמשנה את הצבע).
6
בסיר רחב לטגן בצל,פלפל אדום ופיטריות להוסיף כף גדושה של רסק, מלח,פלפל,פפריקה ומים.
7
לערבב היטב.
8
לפרוס את החזה עוף (לא דק) ולבשל כ 30 דקות.
9
לבריאות 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים