ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
ארטישוק ממלוא בקציצה ואפונה:.
-
2
ראשי ארטישוק קפוא ( למרות שעם טרי זה הכי טעים).
-
3
התערובת לקציצה: חצי קילו בשר טחון, בצל קצוץ,כוסברה ופטרוזיליה, מלח,פלפל לערבב היטב .
-
4
לקחת כל ראש של ארטישוק ולמלא בקציצה ( יש אפשרות לטבול בביצה וקמח ולטגן).
-
5
בסיר רחב עם מעט שמן 2 שיני שום קצוצות, כורכום,מלח, פלפל, לערבב היטב להוסיף מים להביא לרתיחה ולהנמיך את האש, להוסיף את האפונה וכמה ראשי ארטישוק חתוך לקוביות .
-
6
להוסיף את ראשי הארטישוק עם הקציצה ולסיר .
-
7
לבשל בערך כשעה .
-
8
ולהנות 💞.
1
ארטישוק ממלוא בקציצה ואפונה:.
2
ראשי ארטישוק קפוא ( למרות שעם טרי זה הכי טעים).
3
התערובת לקציצה: חצי קילו בשר טחון, בצל קצוץ,כוסברה ופטרוזיליה, מלח,פלפל לערבב היטב .
4
לקחת כל ראש של ארטישוק ולמלא בקציצה ( יש אפשרות לטבול בביצה וקמח ולטגן).
5
בסיר רחב עם מעט שמן 2 שיני שום קצוצות, כורכום,מלח, פלפל, לערבב היטב להוסיף מים להביא לרתיחה ולהנמיך את האש, להוסיף את האפונה וכמה ראשי ארטישוק חתוך לקוביות .
6
להוסיף את ראשי הארטישוק עם הקציצה ולסיר .
7
לבשל בערך כשעה .
8
ולהנות 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים