לןגן

ארטישוק ממולא בקציצה ואפונה

מאת: יפעת ימיני, פורסם: 05/04/2020 | 23:43
ארטישוק ממולא בקציצה ואפונה

תקציר המתכון: מנה של בית ♡

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ארטישוק ממלוא בקציצה ואפונה:

  2. ראשי ארטישוק קפוא ( למרות שעם טרי זה הכי טעים)

  3. התערובת לקציצה: חצי קילו בשר טחון, בצל קצוץ,כוסברה ופטרוזיליה, מלח,פלפל לערבב היטב

  4. לקחת כל ראש של ארטישוק ולמלא בקציצה ( יש אפשרות לטבול בביצה וקמח ולטגן)

  5. בסיר רחב עם מעט שמן 2 שיני שום קצוצות, כורכום,מלח, פלפל, לערבב היטב להוסיף מים להביא לרתיחה ולהנמיך את האש, להוסיף את האפונה וכמה ראשי ארטישוק חתוך לקוביות

  6. להוסיף את ראשי הארטישוק עם הקציצה ולסיר

  7. לבשל בערך כשעה

  8. ולהנות 💞