ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
תפו"א וגלילות חציל ממולא בבשר טחון.
-
2
לטגן חצילים פרוסים לאורך ולהניח על נייר סופג.
-
3
לחתוך תפו"א לעיגולים ולטגן חצי טיגון (רק להשחמה - לא חובה).
-
4
לערבב בשר טחון עם בצל,כוסברה ופרוזיליה להוסיף מלח, פלפל ,ללוש היטב ולהכין קציצות.
-
5
לגלגל את החציל עם הקציצה.
-
6
לחתוך בצל לרצועות ולטגן מעט להוסיף 2 כפות רסק , מלח,פלפל, פפריקה מתוקה, כפית סוכר, סלרי קצוץ ו2 כוסות מים .
-
7
לסדר הכל בסיר על אש קטנה ( בערך 45 דקות).
-
8
לבריאות 💞.
1
תפו"א וגלילות חציל ממולא בבשר טחון.
2
לטגן חצילים פרוסים לאורך ולהניח על נייר סופג.
3
לחתוך תפו"א לעיגולים ולטגן חצי טיגון (רק להשחמה - לא חובה).
4
לערבב בשר טחון עם בצל,כוסברה ופרוזיליה להוסיף מלח, פלפל ,ללוש היטב ולהכין קציצות.
5
לגלגל את החציל עם הקציצה.
6
לחתוך בצל לרצועות ולטגן מעט להוסיף 2 כפות רסק , מלח,פלפל, פפריקה מתוקה, כפית סוכר, סלרי קצוץ ו2 כוסות מים .
7
לסדר הכל בסיר על אש קטנה ( בערך 45 דקות).
8
לבריאות 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים