ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לחתוך לפת,גזר לעיגולים .
-
2
לטגן את הלפת , ולאחר מכן להוסיף לטיגון את הגזר..
-
3
נפרוס את הפתוח אדמה לקוביות דיי גדולות ונוסיף לסיר..
-
4
נוסיף לסיר את העגבניות המרוסקות, ולאחר מכן את התבלינים בזה אחר זה ..
-
5
מערבבים ביחד את כל התערובת של הירקות עם התבלינים..
-
6
נוסיף לסיר את קוביות הבשר ונערבב. .
-
7
נוסיף מים לפי עין על מנת שיתקבל מן מרק ..
-
8
לבשל על הגז בשעה וחצי עד לאירוע כל הירקות והבשר..
-
9
מומלץ עם הזמן להוסיף מים לפי עין (כיוון שעפ הזמן המים הולכים , כדי שלא יהיה סמיך מדי).
-
10
לאחר מכן להכניס לתנור 180 מעלות למשך כחצי שעה-40 דק ..
-
11
בתיאבון..
1
לחתוך לפת,גזר לעיגולים .
2
לטגן את הלפת , ולאחר מכן להוסיף לטיגון את הגזר..
3
נפרוס את הפתוח אדמה לקוביות דיי גדולות ונוסיף לסיר..
4
נוסיף לסיר את העגבניות המרוסקות, ולאחר מכן את התבלינים בזה אחר זה ..
5
מערבבים ביחד את כל התערובת של הירקות עם התבלינים..
6
נוסיף לסיר את קוביות הבשר ונערבב. .
7
נוסיף מים לפי עין על מנת שיתקבל מן מרק ..
8
לבשל על הגז בשעה וחצי עד לאירוע כל הירקות והבשר..
9
מומלץ עם הזמן להוסיף מים לפי עין (כיוון שעפ הזמן המים הולכים , כדי שלא יהיה סמיך מדי).
10
לאחר מכן להכניס לתנור 180 מעלות למשך כחצי שעה-40 דק ..
11
בתיאבון..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים