ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהצמחוניים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
זוקיני, חתוך לרצועות דקות
-
2 גבעולי בצל ירוק, ללא החלק הלבן חתוכים לגפרורים
-
-
רצועות דקות וקצרות של כרוב
-
חבילת תערובת אגוזים וחמוציות - של קליית גת
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחמם ווק ולהוסיף שמן. .
-
2
להכניס לווק את הירקות, הג'ינג'ר והשום לטיגון של פחות מדקה.
-
3
להוסיף את הסויה, הפלפל, מיץ הלימון והסוכר, ולבשל כדקה נוספת.
-
4
לפרוס את עלי הפילו שניים שניים. .
-
5
למזוג בצד הקרוב לשוליים קצת מהתערובת..
-
6
לקפל את הבצק מעל המלית, לקפל את הצדדים כמו מעטפה, ולגלגל לצורת אגרול. .
-
7
את הקצוות לסגור עם מעט ביצה..
-
8
טיגון: לחמם בסיר שמן קנולה לטיגון עמוק. כשהשמן רתח להכניס את האגרול לטיגון של 5 דקות. יש לסובב אותו לצד שני באמצע הטיגון. .
-
9
להוציא ולהניח על נייר סופג..
1
לחמם ווק ולהוסיף שמן. .
2
להכניס לווק את הירקות, הג'ינג'ר והשום לטיגון של פחות מדקה.
3
להוסיף את הסויה, הפלפל, מיץ הלימון והסוכר, ולבשל כדקה נוספת.
4
לפרוס את עלי הפילו שניים שניים. .
5
למזוג בצד הקרוב לשוליים קצת מהתערובת..
6
לקפל את הבצק מעל המלית, לקפל את הצדדים כמו מעטפה, ולגלגל לצורת אגרול. .
7
את הקצוות לסגור עם מעט ביצה..
8
טיגון: לחמם בסיר שמן קנולה לטיגון עמוק. כשהשמן רתח להכניס את האגרול לטיגון של 5 דקות. יש לסובב אותו לצד שני באמצע הטיגון. .
9
להוציא ולהניח על נייר סופג..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים