תקציר המתכון: המתכונים של מיטל בן שלוש תכנית ״אמהות מבשלות ביחד״ – מטבח סיני
קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לחמם ווק ולהוסיף שמן.
להכניס לווק את הירקות, הג'ינג'ר והשום לטיגון של פחות מדקה
להוסיף את הסויה, הפלפל, מיץ הלימון והסוכר, ולבשל כדקה נוספת
לפרוס את עלי הפילו שניים שניים.
למזוג בצד הקרוב לשוליים קצת מהתערובת.
לקפל את הבצק מעל המלית, לקפל את הצדדים כמו מעטפה, ולגלגל לצורת אגרול.
את הקצוות לסגור עם מעט ביצה.
טיגון: לחמם בסיר שמן קנולה לטיגון עמוק. כשהשמן רתח להכניס את האגרול לטיגון של 5 דקות. יש לסובב אותו לצד שני באמצע הטיגון.
להוציא ולהניח על נייר סופג.