ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
חצי כוס עדשים אדומות שטופות היטב
-
-
-
-
-
צרור כוסברה קצוץ דק (אני משתמשת בקוצץ ירקות)
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד שהופך שקוף..
-
2
מכניסים לסיר את הקינואה והעדשים, מלח, פלפל וחצי כפית כמון, מביאים לרתיחה ומבשלים כרבע שעה עד שמוכן. מצננים..
-
3
כאשר התבשיל קר לגמרי, את עשבי התיבול והשום, מערבבים היטב. מתקנים תיבול לפי הטעם..
-
4
מוסיפים שתי ביצים טרופות ומעט שמן זית לתערובת, מערבבים היטב, ויוצרים כדורים פחוסים מעט, ומניחים על תבנית מכוסה בנייר אפיה משומן מעט..
-
5
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך כרבע שעה או עד שהקציצות מזהיבות..
1
מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד שהופך שקוף..
2
מכניסים לסיר את הקינואה והעדשים, מלח, פלפל וחצי כפית כמון, מביאים לרתיחה ומבשלים כרבע שעה עד שמוכן. מצננים..
3
כאשר התבשיל קר לגמרי, את עשבי התיבול והשום, מערבבים היטב. מתקנים תיבול לפי הטעם..
4
מוסיפים שתי ביצים טרופות ומעט שמן זית לתערובת, מערבבים היטב, ויוצרים כדורים פחוסים מעט, ומניחים על תבנית מכוסה בנייר אפיה משומן מעט..
5
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך כרבע שעה או עד שהקציצות מזהיבות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים