קטגוריה: ללא גלוטן, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד שהופך שקוף.
מכניסים לסיר את הקינואה והעדשים, מלח, פלפל וחצי כפית כמון, מביאים לרתיחה ומבשלים כרבע שעה עד שמוכן. מצננים.
כאשר התבשיל קר לגמרי, את עשבי התיבול והשום, מערבבים היטב. מתקנים תיבול לפי הטעם.
מוסיפים שתי ביצים טרופות ומעט שמן זית לתערובת, מערבבים היטב, ויוצרים כדורים פחוסים מעט, ומניחים על תבנית מכוסה בנייר אפיה משומן מעט.
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות במשך כרבע שעה או עד שהקציצות מזהיבות.