2 כוסות עגבניות חתוכות לקוביות (אפשר להשתמש במשומרות)
1/2 פלפל חריף
4 כפות רסק עגבניות
400 ג' תרד קצוץ, טרי או קפוא
1 כף חומץ בלסמי
מלח-ים ופלפל שחור לפי הטעם
להגשה: 4 כוסות אורז מלא מבושל
אופן ההכנה
1
שימו את העדשים בסיר בינוני עם 2 כוסות ציר ירקות..
2
הביאו לרתיחה על להבה בינונית, הקטינו את הלהבה והמשיכו לבשל 30-25 דקות, עד שהעדשים יתרככו. אם יש צורך בכך הוסיפו עוד ציר ירקות. כשהעדשים יהיו מוכנות סננו אותן ושימו בצד..
3
אדו בסיר גדול בצל ב-2 כפות ציר ירקות על להבה בינונית, עד שיתרכך. הוסיפו את השום, האורגנו, העגבניות, פלפל חריף, רסק העגבניות והעדשים המבושלות ובשלו במשך 5-4 דקות. הוסיפו את התרד. כסו את הסיר ובשלו עד שהתרד יתרכך, 4-3 דקות..
4
הוסיפו את החומץ ותבלו במלח ופלפל..
5
הגישו על אורז מלא..
1
שימו את העדשים בסיר בינוני עם 2 כוסות ציר ירקות..
2
הביאו לרתיחה על להבה בינונית, הקטינו את הלהבה והמשיכו לבשל 30-25 דקות, עד שהעדשים יתרככו. אם יש צורך בכך הוסיפו עוד ציר ירקות. כשהעדשים יהיו מוכנות סננו אותן ושימו בצד..
3
אדו בסיר גדול בצל ב-2 כפות ציר ירקות על להבה בינונית, עד שיתרכך. הוסיפו את השום, האורגנו, העגבניות, פלפל חריף, רסק העגבניות והעדשים המבושלות ובשלו במשך 5-4 דקות. הוסיפו את התרד. כסו את הסיר ובשלו עד שהתרד יתרכך, 4-3 דקות..