לןגן

עדשים עם תרד

מאת: ורד גולן, פורסם: 15/02/2020 | 11:26
עדשים עם תרד

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שימו את העדשים בסיר בינוני עם 2 כוסות ציר ירקות.

  2. הביאו לרתיחה על להבה בינונית, הקטינו את הלהבה והמשיכו לבשל 30-25 דקות, עד שהעדשים יתרככו. אם יש צורך בכך הוסיפו עוד ציר ירקות. כשהעדשים יהיו מוכנות סננו אותן ושימו בצד.

  3. אדו בסיר גדול בצל ב-2 כפות ציר ירקות על להבה בינונית, עד שיתרכך. הוסיפו את השום, האורגנו, העגבניות, פלפל חריף, רסק העגבניות והעדשים המבושלות ובשלו במשך 5-4 דקות. הוסיפו את התרד. כסו את הסיר ובשלו עד שהתרד יתרכך, 4-3 דקות.

  4. הוסיפו את החומץ ותבלו במלח ופלפל.

  5. הגישו על אורז מלא.