אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

1,471
צפיות

דגים ברוטב עם פול ירוק

המתכון של
דגים ברוטב עם פול ירוק

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • דגים
  • אפשרי בגדול כל דג אני אוהב נסיכת הנילוס טרי או בורי
  • משרה לדגים
  • לימון סחוט
  • קוסברה קצוצה
  • 1/4 כמית כמון
  • 1 כפית כורכום
  • כף פפריקה
  • 1/4 כפית פלפל לבן
  • קורט מלח ים
  • שמן
  • רוטב
  • גמבה חתוכה
  • פלפל ירוק חריף
  • 2 עגבניות פרוסות
  • 2 כוסות פול ירוק
  • 2 רסק עגבניות
  • 4 פלפל יבשים
  • 2 לימון פרסי
  • ראש שום קלוף/חתוך
  • כף פפריקה
  • חצי כפית פלפל לבן
  • כפית שטוחה כרכום
  • מלח ים
  • חצי כפית כמון
  • כפית סוכר
  • שמן
  • 2 כוסות מים
  • חצי חב' קוסברה
אופן ההכנה
  • 1

    למשרה: .


  • 2

    מכינים כחצי שעה לפני ההגשה מערבבים הכל שמים את הדגים מערבבים ומניחים בצד.


  • 3

    לרוטב:.


  • 4

    מחממים את השמן ומטגנים את הפלפלים לכמה דק'.


  • 5

    מוסיפים את השום והתבלינים לעוד 2 דק' .


  • 6

    מוסיפים את הרסק מצמצמים 2 דק'.


  • 7

    ומוסיפים את כל השאר לבישול של 40 דק' ומניחים בצד עד הארוחה.


  • 8

    לקראת הארוחה מחממים את הרוטב כשחם מוסיפים את הדגים מבשלים רבע שעה ונותנים לזה לנוח 10 דק.


  • 9

    בתאבון.


  • 10

    תבלינים לתקן לפי הטעם.


1

למשרה: .


2

מכינים כחצי שעה לפני ההגשה מערבבים הכל שמים את הדגים מערבבים ומניחים בצד.


3

לרוטב:.


4

מחממים את השמן ומטגנים את הפלפלים לכמה דק'.


5

מוסיפים את השום והתבלינים לעוד 2 דק' .


6

מוסיפים את הרסק מצמצמים 2 דק'.


7

ומוסיפים את כל השאר לבישול של 40 דק' ומניחים בצד עד הארוחה.


8

לקראת הארוחה מחממים את הרוטב כשחם מוסיפים את הדגים מבשלים רבע שעה ונותנים לזה לנוח 10 דק.


9

בתאבון.


10

תבלינים לתקן לפי הטעם.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים